Laatutakuu & sertifikaatit

HIILINEUTRAALI

Lavera on hiilineutraali brändi. Minimoimme päästöt jo tuotannossa niin pitkälle kuin mahdollista, ja loput hyvitämme erilaisten kompensaatioprojektien kautta. Osallistumme mm. sademetsien suojeluun Perussa ja autamme tuottamaan Keniassa puhtaampaa juomavettä.

SERTIFIKAATIT

NaTrue ja Cosmos 

Laveran tuotteet ovat 100% sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoitotuotteilla ja värikosmetiikalla on NaTrue-sertifikaatti ja hiustuotteilla Ecocertin myöntämä Cosmos Organic -sertifikaatti.

Bio

Bio-merkki kertoo Laveran sitoumuksesta luomuraaka-aineisiin. Lavera valmistaa itse yli 300 luomulaatuista ainesosaa omalla tehtaallaan Hannoverissa. Bio-merkistä tunnistat tuotteen, jossa käytetään Laveran oman tuotannon luomuainesosia.

PETA

Lavera rakastaa eläimiä ja on ehdottomasti eläinkokeita vastaan. Osoituksena tästä sitoumuksesta Laveran tuotteilla on PETA-sertifikaatti. PETA eli People for the Ethical Treatment of Animals on maailman suurin eläinten hyvinvointia puolustava järjestö. Sen kansainväliseltä Don’t Test -listalta löydät yritykset, jotka eivät missään muodossa tee tai hyödynnä eläinkokeita.

Green Brand

Laveralla on vuodesta 2012 saakka ollut Saksan Green Brand -sertifikaatti, joka myönnetään kestävän kehityksen mukaisesti toimiville ekosertifioiduolle yrityksille. Sertifioinnissa otetaan huomioon raaka-aineiden tuotanto ja kuljetus, tuotteiden valmistus- ja pakkausprosessi, jakelu, valmiin tuotteen ekologisuus käytössä, kierrätys sekä pakkausmateriaalin hävittäminen.

German Standards Brand Of The Century

Lavera on kotimaassaan Saksassa saanut arvostetun Vuosisadan Brändi -arvonimen osoituksena pitkäkestoisesta ja innovatiivisesta työstään luonnonkosmetiikan alalla.

TUOTANNON EKOLOGISUUS

Lavera käyttää tuotannossaan 100% vihreää sähköä.

Kehitämme jatkuvasti pakkauksistamme yhä ekologisempia; vähennämme pakkausmateriaalia, tuomme valikoimaan uudelleentäytettäviä pakkauksia ja käytämme uusiutuvia ja kierrätettäviä materiaaleja. Uutuutena olemme lanseeranneet mm. täysin muovittomat Basis Sensitiv -palahampoo – ja suihkuvaahto -tuotteet. Muovipakkauksistamme vähintään 95% on valmistettu kierrätysmuovista.

VEGAANISUUS

Iso osa laveran tuotteista ovat vegaanisia.